PLATIN az egyetlen márka ahol mindent megtalál

PLATIN az egyetlen top márka, amely egyaránt kínál autógumit és felnit is.

1986 óta van a piacon, PLATIN kínál élvonalbeli gumi abroncsot. Kiváló technológia - által kifejlesztett és gyártott, Európa gumiabroncs gyártója. Hála az egyedülállóan széles PLATIN alufelni választéknak több mint 30 különböző designt kínál, PLATIN a legsikeresebb kerék és gumiabroncs márka a piacon: PLATIN szerelt felnik/kerekek lenyűgöző kerék design és az innovatív gumiabroncs-technológia.
Minden PLATIN kerék TÜV által bevizsgált és TÜV tanúsítás és a megfelelő ABE (általános működési engedélyezett).
Minőségirányítási rendszert a TÜV Rheinland.(KBA-Verifizierung / Zertifikatsnummer 49 02 0141109).Platin-Info PLATIN gumiabroncs és felni
PLATIN gumicsalád egy kiváló minőségű termék, kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Vezető európai gumiabroncs gyártó fejlesztette ki, kimagasló műszaki szakértelemmel és tulajdonságokkal. Fő profilja személygépkocsik és kisteherautók kiváló minőségű nyári és téli gumiabroncsainak gyártása, amik természetesen megfelelnek az európai magas követelményeknek.
PLATIN kerekek köszönhetően lenyűgöző design és minőségnek – vezető gyártók készítik akik az eredeti felszereléseket is gyártják új autókhoz és nekünk. természetesen mindegyik PLATIN termék TÜV által bevizsgált.